Új lehetőség!  Méregtelenítés a LEAP kineziológiai  módszerrel!

Gyógymasszázs

Az  összehangolt agyműködés elengedhetetlen feltétele annak, hogy mindennapjainkat sikeresen és örömmel éljük meg, hogy  jól  teljesítsünk a munkahelyen, családban, és az életünk minden területén.  Ez természetesen a gyerekekre is vonatkozik, hiszen számukra még fontosabb az öröm,  a siker megélése, mivel ezeket a mintákat beépítik, és ez szolgál majd felnőtt életük alapjaiként.  A hiányos agyintegráció, akaratlanul is testi-lelki és szellemi egyensúlytalanságokhoz és problémákhoz vezet.  A tanulás és mindenfajta gondolkodási tevékenység, a kommunikáció, a döntéshozatal, a tudatos sikeres élet akkor már nem, vagy csak igen korlátozottan és nagy erőfeszítések révén lehetséges.

Kevesen tudják, hogy az összehangolt agyműködésre a szervezetbe bekerülő különböző méreganyagok hatással vannak,  a tanulási problémák, viselkedési zavarok, hiperaktivitás, figyelemzavar, csökkent képességek hátterében  is  - igen nagy százalékban - a környezeti mérgek állnak.  A gyerekek esetében ez még szembetűnőbb.

A környezeti mérgek hatását az agyintegrációra komoly kísérletek bizonyítják, ezért dolgozta ki Dr. Charles Krebs (amerikai biológus professzor, nemzetközi kineziológiai szaktekintély, az agykutatás professzora, a LEAP kineziológiai módszer létrehozója) azt a korrekciós rendszert, amely lehetőséget ad a szervezetben elraktározódott  méreganyagok kivezetésére, ezáltal biztonságosan helyreállítható a felborult egyensúly.

A környezeti mérgek alatt értendő:

 • a külső,  minket körülvevő környezetből felvett,
 • a táplélékainkkal bevitt,
 • a  testen belül képződő,
 • és a testből valamilyen ok miatt el nem távozó anyagok, amik hatással vannak a sejtek életműködésére,  gátolják a szaporodásukat, anyagcseréjüket.  Attól függően pedig, hogy milyen hosszú ideje, milyen mértékben, és milyen erősségben vannak jelen a szervezetünkben, működésbeli és anatómiai károsodásokat okoznak.


A leggyakoribb, agyintegrációt befolyásoló környezeti tényezők:

   1. Oltások:
    Jelenlegi kutatások  szerint a gyermekeknek adott védőoltások sokkal több ártalmas mellékhatásai vannak, mint azt korábban feltételezték. Maga az oltás, vagy az oltásra adott reakciók úgy tűnik, hosszú távú hatással vannak az agyműködésre, így szerepük lehet a gyermekeknél kialakuló különböző tanulási  problémákra, és mozgáskoordinációs zavarokra. 
   2. Kémiai anyagok:
    Ezek az élelmiszer-adalékanyagok és a tartósítószerek, melyeket azért használnak, hogy megváltoztassák az étel ízét, színét, vagy állagát, vagy meghosszabbítsák eltarthatóságát. Ezekre érzékeny gyermekeknél nyilvánvaló testi reakciókat okoznak,  /viszketés, bőrkiütés, fejfájás/ másoknál a viselkedésük megváltozásában nyilvánulnak meg.  A gyermeknél  hiperaktívítást, agresszív viselkedést  vagy indokolatlan dühkitöréseket produkálhat. Lassan de biztosan kezd elterjedni a nagyobb gyermekek körében  a „feszültség-fáradtság-szindróma” aminek a hátterében feltételezhetően a vegyi adalékokkal készült „mű -kaják” túlzott fogyasztása áll.
   3. Elektromágneses sugárzás, ismertebb nevén elektroszmog:
    Ebbe beletartozik a környezetünkben használt  összes  elektromos eszköz által kibocsátott  sugárzás. Nem tudjuk elkerülni, hiszen az elektromos árammal sütünk főzünk, melegítünk, világítunk, benne élünk, de ide tartoznak a mibiltelefonok, a számítógép és a televízió , valamint a fénycsövek is. 
    Azoknak a  gyereknek akik az iskolában egész nap a fénycső alatt ülnek, otthon sokat nézik a televíziót, számítógépeznek, fejlődő idegrendszerük számára ez komoly veszélyforrást jelenthet, és egyéni érzékenységtől függően az agyintegráció széteséséhez vezethet.

 

A módszerrel oldható konkrét problémák, nem csak gyermekek, hanem felnőttek részére is:

   • elektromágneses sugárzás stressze (elektroszmog, tévé, számítógép, stb.)
   • allergiák, érzékenységek
   • oltások/méreganyagok következményei
   • élelmiszer-adalékok, tartósítószerek
   • krónikus vízhiány
   • candida túlburjánzás
   • geopatikus stressz

Amennyiben a módszer felkeltette érdeklődését, tegye fel kérdését, vagy az elérhetőségeimen jelentkezzen be a kezelésre.

Kada Anna
természetgyógyász kineziológus

forrás:  Dr. Charles T. Krebs , Melbourne Applied Physiology Agyintegráció, Környezeti tényezők jegyzete

Eseménynaptár

Gyógyuljon otthonában a Bemer 3000 terápia segítségével!
Részletekért kattintson ide!

Gyökércsakra állapotfelmérő kérdőív
Töltse ki most!