GyógymasszázsA kezdet ahonnan indultam:
Fogorvosi asszisztensként dolgoztam, gyermekeimet egyedül neveltem, másodállást vállaltam, folyamatosan rohantam – dolgozni, bevásárolni, a gyerekeimért az óvodába majd később az iskolába. Sok ember számára ismerős ez az életkép, az örökös időhiány, a stressz és az a mókuskerék, melyben hosszú éveket töltünk.
Akkor teljesen természetes volt számomra, hogy így élem az életem, nem éreztem tehernek, jól éreztem magam és büszke voltam rá, hogy egyedül is képes vagyok minderre, és úgy gondoltam, mindent jól is csinálok.
És egyszer csak, szinte magától kezdett átértékelődni minden körülöttem.
Ami addig fontos volt, elveszítette jelentőségét, és amire azt hittem, hogy kitölti és teljessé teszi az életemet, kevésnek bizonyult.
Más munkát akartam, de még nem volt elég önbizalmam ahhoz, hogy feladjam a biztos megélhetésemet és belefogjak valami újba, és nem voltam kellőképpen felkészült az igazi nagy változásra sem.

Az első lépések:
Gyógytornász kolléganőm megtanított relaxálni, pontosabban a Schultz-féle autogén tréningre.
Egy ilyen alkalommal a tréning után megjegyezte, csak úgy mellékesen "nem akarsz gyógymasszőr lenni?"
Ettől a pillanattól kezdve, hogy valaki kimondta azt, ami már bennem is megfogalmazódott, bizonyossá vált bennem, hogy valóban ezt akarom. Vártam is a megfelelő alkalomra, és közben azért, eltelt körülbelül négy év mire elkezdtem gyógymasszőri tanulmányaimat…
Innentől kezdve kezdett bekúszni az életembe a spritualitás, az ezotéria, az alternatív gyógymódok.
Először a Reikivel találkoztam, amit a lányom hozott haza, aki egyébként a legnagyobb tanítómesterem. Ceglédre ment el, hogy megkapja a beavatást, tizenhat éves volt akkor.
A könyvespolcra mindig kerültek általa ezoterikus könyvek, kis fonott dobozkájában az ágyam mellé kristályok, és mindig ott volt az a tiszta és szép energia, amit ő és a REIKI adott. Hét év telt el, mire én is megkaptam a beavatást.

A tempóm, mint látható, akkor még kicsit lassú volt, ennek ellenére folyamatos türelmetlenség és vibrálás volt körülöttem, mert nem tudtam mit kezdeni azokkal az energiákkal, amik megmozdultak körülöttem. A 22-es mesterszámot kaptam, amit akkor még nem tudtam, de a sorsom alakulásához úgy gondolom, tudtomon kívül is köze volt.

És eljött a nagy pillanat – bár ezt akkor nem így éltem meg - az élet olyan helyzetet teremtett, hogy minden addigi kifogásom ellenére is rákényszerített arra az útra, amin azóta járok.
Az addigi tanulófolyamat véget ért, és egy új korszak vette kezdetét életemben, tudatos választás eredményeként.

GyógymasszázsÉs végre el is indultam, tanulni kezdtem!
Szinte pörögtek körülöttem az események, és még a mai napig sincs megállás!
Gyógymasszőr lettem, de egyre jobban vonzott a természetgyógyászat, elkezdtem hát az általános természetgyógyászati modult tanulni az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben (ismert nevén ETI).
A vizsgafeltételek között egy életmódtáborban való részvétel is szerepelt, ahol belekóstolhatunk az egészséges életmódba, kipróbálhatunk több természetgyógyászati ágat, és érezhetjük jótékony hatását magunkon.
Számomra a tábor egy olyan új életmód lehetőségét adta, mely döntően meghatározta a további életemet. Azóta is tervezem, hogy egyszer én is fogok tartani ilyen táborokat, ahol megtaníthatom és átadhatom az emberek mindazt a tudást, tapasztalatot, amit megszereztem.

És jött a nagy választás.
A sikeres általános természetgyógyászati vizsga után választani kellett, melyik nem orvos által végezhető természetes gyógymódot „tanulom” meg, amelyből majd szakvizsgát teszek.
A talpreflexológiát választottam elsőként, mert nem tudtam elszakadni a masszírozástól, és nem is akartam.  A sok tapasztalás kapcsán, amit munkám során megéltem, számos kérdés merült fel bennem, és keresni kezdtem a válaszokat.
Így jutottam el a kineziológiához, melynek módszerei az élet minden területén lehetőséget adnak a problémák megoldására:
A Brain Gym kineziológiai módszer t oktatom is, 2012 novemberében Ausztriában vettem részt az Instruktor Tréningen.
Elvégeztem Daniel Agustoni kranio-szakrális terápia tanfolyamait, részt vettem Dr.Eric Pearl Kapcsolattermtő gyógyítás és Kapcsolatteremtés szemináriumain, Reiki tanár lettem, tanultam Holistic Pulsing terápiát, de kíváncsiságomtól hajtva ezeken kívül még sok más módszert is kipróbáltam, és meg is tanultam. Minden módszer más tudatossági szinten gyógyít, ezért egyénre szabottan lehet kiválasztani azt, amelyik a leghatékonyabban segít megoldani az adott problémát.
Az egészségügyben eltöltött hosszú évek, és a saját életemben átélt tapasztalatokon keresztül jutottam el az alternatív módszerekhez, melyek kiegészítik az egészségügy szűkre szabott lehetőségeit, hogy Homo Sapiensből ne váljunk „Homo Pacienssé”.
De az igazi találkozásom a természetgyógyászattal úgy történt, mint a Kis hercegnek a rókával. Minden nap egy kicsivel közelebb engedtem magamhoz, míg végül megszelídített.

 

 

 

 

Eseménynaptár

Gyógyuljon otthonában a Bemer 3000 terápia segítségével!
Részletekért kattintson ide!

Gyökércsakra állapotfelmérő kérdőív
Töltse ki most!