GyógymasszázsAmikor Eric Pearl találkozott az új frekvenciákkal, nem csak egy gyógyítási lehetőséget kapott, hanem megismerte azt a rendszert, amit később - kidolgozva - Kapcsolatteremtésnek nevezett el.

Testünk meridián vonalai, melyeket időnként akupunktúrás vonalaknak is hívnak, eredetileg azokhoz a rácsvonalakhoz kapcsolódtak, melyek körülveszik Földünket. Ezek a rácsvonalak úgy lettek tervezve, hogy összekapcsoljanak minket egy sokkal hatalmasabb rendszerrel, bekötve minket a teljes Univerzumba. Idővel aztán leszakadtunk ezekről a vonalakról.

A Kapcsolatteremtés olyan "új" axiatonális vonalakat vezet be, melyek képessé tesznek minket, hogy gyógyulásunkhoz és fejlődésünkhöz egységesítsük az egyedi rezgésszinteket és frekvenciákat. Ezek az axiatonális vonalak részei egy időtlen intelligencia hálózatnak, egy párhuzamos dimenziós keringési rendszernek, amely testünk megújuló funkcióihoz biztosítja az alapvető energiát.

A Kapcsolatteremtés bevezeti és aktiválja ezeket az új vonalakat, megengedve az energia, fény és információ cseréjét, DNS láncaink újrakapcsolódását s a "húrok" újbóli egyesítését (egyidejűleg történő - vagy párhuzamos - létsíkok).

A Kapcsolatteremtés tehát azt jelenti, hogy kapcsolatot teremtünk Felsőbb Énünkkel, az Univerzális Intelligenciával: életünk, életútunk új lendületet kap, s letérünk a vakvágányokról. Könnyebben elérjük az Egységet, s már nem kell rónunk a felesleges köröket, amelyeket a régi, materiális világnézet kényszerített ránk.

Eseménynaptár

Gyógyuljon otthonában a Bemer 3000 terápia segítségével!
Részletekért kattintson ide!

Gyökércsakra állapotfelmérő kérdőív
Töltse ki most!