Mindenképp fordulj kineziológushoz, ha:
- Ideges, feszült és fáradt vagy, rosszul alszol és nem tudod kipihenni magad
- Hangulat-ingadozásaid vannak, ok nélkül tartósan rossz a kedved
- Félelmek fóbiák gyötörnek, kényszeres gondolatokkal és szokásokkal küzdesz
- Problémáid adódnak a kapcsolatteremtésben, vagy a meglévő kapcsolataid romlanak meg
- Nincs önbizalmad
- Asztma, vagy allergia kínoz
- Ha bármilyen téren hiányát érzed a bőségnek
- Ha gyermekednek magatartászavarai, tanulási problémái vannak, rágja a körmét, ágybavizel
- És bármikor, amikor úgy döntesz, hogy szeretnéd jobban megismerni önmagad és többet megtudni a benned lévő képességekről

A módszer segít visszaállítani azt az egyensúlyt, mely a múltban bármilyen ok miatt felborult, hatással van a jelenre és meghatározza a mindennapjaidat.

Az oldás során ( a kineziológiai kezelést hívják így ) a kineziológus izomtesztelést használ, ez adja az alapot a munkához, ennek segítségével tudja – a tudatosság megtartásával - a problémához kapcsolódó információkat az agyból lehívni.
Így tesztelhetőek ki azok a negatív gondolati minták és stresszek, melyek a probléma okát jelentik.

Ez azért lehetséges, mert:
A problémákhoz kapcsolódó információkat nem csak az agy tárolja, hanem a sejtmemóriában az egész test őrzi, így az izmok is emlékeznek rá. Ennek oka a stresszreakció, amikor negatív élmény hatására az izmok megfeszülnek, felkészülnek az azonnali változásra. Ez a legősibb úgynevezett „üss-vagy fuss” reakciónk.

A kezeléskor ennek az ősi reakciónknak a hatását használja ki a kineziológus, amikor a tesztelés során az izomjelzés változás jelzi, ha egy kimondott szó, esemény, életkor stb. stresszt okoz, és így kereshetőek meg azok az érzelmi állapotok, élethelyzetek is, melyek bármikor az életünk során traumák, stressz hatására blokkolódtak.
A problémáink okai a fogantatásig visszamenve keresendők, melyek elraktározódnak és az évek során egymásra épülnek.
Így alakítják ki testi és lelki betegségeinket, melyek mint például allergiák, bőrproblémák, szorongások, depresszió formájában hívják fel magukra a figyelmet, és akár éveken keresztül is várják a megoldást.
Sok esetben előfordul, hogy a generációkból átvett negatív minták jelennek meg a mi életünkben is és okoznak problémát, melyek oldásával visszaállítható a felborult generációs egyensúly, és gyermekeinknek már nem adjuk tovább ezeket a mintákat, nekik már nem kell megküzdeni velük.

Az oldás során megkeressük a múltban azokat az elraktározódott eseményeket, melyek a jelen problémáit okozzák, és különböző korrekciós technikákkal
(fényhatások, szemmozgások, akupresszúrás pontok tartása, színek használata, légző-és vizualizációs technikák, egyszerű mozgásos gyakorlatok) oldjuk a hozzájuk tartozó negatív érzelmi stresszt, hogy egy új választással elindulhassunk a pozitív cél megvalósítása felé.
Az oldás megerősítésére otthon is végezni kell néhány gyakorlatot, melyet az oldás végén a kineziológus tesztel ki.

Egy probléma megoldására általában 1-5 alkalom szükséges, de ez függ attól, hogy mennyire vagy felkészülve a változásra, milyen régóta áll fenn a problémád, és milyen gyorsan tudsz változni.

Ezeket az információkat a kineziológus az oldás végén kiteszteli, és azt is, hogy mennyi idő múlva van szükséged a következő oldásra, mikor állsz készen arra, hogy újra foglalkozzatok a problémáddal.

Eseménynaptár

Gyógyuljon otthonában a Bemer 3000 terápia segítségével!
Részletekért kattintson ide!

Gyökércsakra állapotfelmérő kérdőív
Töltse ki most!