Gyógymasszázs

Amikor tudatában vagyunk annak ahogyan élünk, - korlátainkkal és lehetőségeinkkel együtt, -  de érezzük, hogy már nem visz minket előre, változtatni akarunk rajta. Megszületik bennünk a gondolat a változtatásra, és életre kelti az új dolog iránti vágyat. Gondolatainkban elképzeljük amit szeretnénk megvalósítani, lelki szemeinkkel látjuk az új autót, vállalkozást, párkapcsolatot, munkát, és minden mást is, amiről úgy érezzük hiányzik az életünkből. 

A vágy felébred bennünk az új dolgokra, folyamatosan ezen jár az agyunk, tervezzük mit hogyan valósítunk meg, milyen jó lesz akkor ha…szinte szerelmesek vagyunk a lehetőségekbe, és nem értjük hogy miért elkezdünk szenvedni.  Mitől? A vágyainktól, amit nem merünk, nem tudunk, vagy félünk megvalósítani. A gondolat teremteni akar de nem tud, mert a régi mintáink, megszokott dolgaink, félelmeink nem engedik. Akarjuk a változást, de óriási energiával kontroll alatt tartjuk az eseményeket, és csak annyit engedünk be, hogy ki ne csússzon kezünkből az irányítás. Próbálunk kicsi lépésekkel haladni a célunk felé, apránként teremtve meg a biztonságos talajt a lábunk alá, de valahogy mégsem jutunk előbbre. Előfordul, hogy harcolunk és küzdünk önmagunkkal, a körülményekkel, majd feladjuk és áldozattá válunk.  Az is lehet, hogy megijedünk a feladattól és nem merünk továbblépni-  meg sem próbáljuk- ezért  leragadunk.

Mi ért is van ez?
A vágy elindítja a változás iránti igényt, kicsit elvakít és megláttatja, hogy másképp is lehet. Dolgozik bennünk, hogy befogadóvá válhassunk, felszínre hozza régi elavult mintáinkat, így csinál helyet az újnak… Mert milyen is a vágy? Perzselő, égető, tüzes. Engedjük meg neki, hogy takarítson bennünk, hogy az új dolgok megvalósulássá váljanak.

Néhány ötlet a változáshoz

  • Készítsd fel magad a változásra, teremts neki stabil alapot
  • Vállald fel azt, amin változtatni akarsz
  • Tudd, hogy mit akarsz, legyen határozott célod
  • Mozdulj meg, indulj el feléje
  • Merj kockázatot vállalni
  • Bízz magadban és hidd el, hogy képes vagy rá
  • Ha elsőre nem sikerül,  indulj neki újra. Gondold újra a feladatot, és korrigáld a hibákat. Legyél büszke magadra. Meglátod sokkal könnyebb lesz, mert már van mintád hogyan csináld.

Amikor változtatni akarsz az életeden, engedd szabadon a vágyaidat. A vágy tüze elégeti, felperzseli azokat a régi mintákat amik gátolnak a megvalósításban, ezáltal szabadul fel hely az új dolgok befogadására.
Ha elfojtod vágyaidat, nem lesz hajtóerő ami lendületet ad a továbblépésben, beleragadsz életed helyzeteibe, és csak sóvárogni fogsz az új dolgok után. 
Tedd meg az első lépést, indulj el, nincs mitől félned hiszen a megoldás benned van.  Amikor befogadóvá válsz az újra, a teremtő erő életre kel, és a két erő egyesül benned. Ez vezet el a megvalósulás felé, ez adja meg a támogatást a továbblépéshez, segít átjutni életed útvesztőin, te pedig tudod és érzed, hogy rábízhatod magad, mert biztonságban vagy.

Kada Anna

Eseménynaptár

Gyógyuljon otthonában a Bemer 3000 terápia segítségével!
Részletekért kattintson ide!

Gyökércsakra állapotfelmérő kérdőív
Töltse ki most!