Gyógymasszázs

A tavaszi megújulás, méregtelenítés kapcsán figyeljenek oda gyermekeik táplálkozására is. Változtassanak az étkezési szokásaikon, hogy ők se maradjanak ki a jóból, és megérezzék az egészséges ételek jótékony hatását.

Munkám során, és magánemberként is azt tapasztalom, hogy a táplálkozásban bekövetkező változások elindítanak egy folyamatot, ami az életmód, a gondolkodás, és az életszemlélet megváltozásához vezet.
Kérem, próbálják ki a következő módszert:
Írják össze, hogy mit eszik gyermekük egész nap. Majd nézzék meg, hogy a felsorolt dolgok milyen mértékben találhatóak meg közöttük, és két hétig kerüljék el ezeknek a fogyasztását.

- feldolgozott hús és húskészítmény
- ömlesztett sajtok
- sütemény, pékáru
- fehér cukor, csokoládé
- üdítő italok, szörpök, kóla
- különféle öntetek, ízesítések, szószok

A gyermeknek mindig a szülő a minta, egyszerűbb ha az egész család együtt csinálja!
Figyeljék meg a változást, és meglátják szembetűnő eredményeket érhetnek el gyermekeik viselkedésében, energiaszintjében.
Kapjon a gyermek a két hét alatt sok nyers zöldséget, gyümölcsöt. Iktassák be az étrendjébe a kölest, bulgurt, hajdinát, készítsenek házilag szószokat, mártásokat, kapjon natúr joghurtot, amit ha szükséges házi lekvárral lehet ízesíteni, sütéshez használjanak teljes kiőrlésű lisztet. Ismertessék meg vele a természetes ízeket, vonják be a főzésbe, vásárlásba, hogy ezeknek az új dolgoknak az örömét élje meg.
Többen most azt gondolhatják magukban, hogy az egészséges táplálkozás sok időt, energiát és nem utolsósorban anyagiakat is jelent. Nekik azt tanácsolom, gondolják végig a dolgot, és ismerjék fel, hogy az egészségtelen még többet…

Eseménynaptár

Gyógyuljon otthonában a Bemer 3000 terápia segítségével!
Részletekért kattintson ide!

Gyökércsakra állapotfelmérő kérdőív
Töltse ki most!