Első találkozásom táplálék-kiegészítőkkel akkor történt, amikor elkezdtem keresni valami más megoldást - a gyógyszereken kívül - egészségi állapotom javítására. Egy kicsit front érzékeny voltam, néha ingadozott a vérnyomásom, időnként fájt a derekam meg a fejem, időről-időre előjött a fémallergiám, dohányoztam is, és elég stresszes életet éltem. Éreztem, hogy beteg ugyan nem vagyok, de egészséges sem. Az enyémhez képest más embereknek ettől sokkal több „bajuk” van. A gyógyszerek segítettek elnyomni időlegesen a tüneteket, de megoldást nem jelentettek. Gondolom Önök közül is sokan ismerik ezt a furcsa kettős érzést, amikor tudjuk, hogy nincs ez így rendben, valamin változtatni kellene, de hiányzik hozzá az erő, meg annyira azért még nem is olyan rossz a helyzet. Aztán egyszer csak az lett…
GyógymasszázsVégigjártam a hagyományos orvoslás minden alternatíváját. Majd amikor úgy döntöttem, hogy nem ezeket a megoldásokat akarom, valaki ajánlott egy gyógynövény keveréket, ami neki bevált. Kicsit félve ugyan, de úgy döntöttem kipróbálom, hátha nálam is működik. És működött…
Ezután kezdtem el tudatosan keresni az alternatív megoldásokat a testi problémáimra, és a szó igazi értelmében is kikerültem az egészségügy „bűvköréből”. Feladtam fogorvosi asszisztensi munkámat, és elkezdtem a természetes gyógymódokat tanulni. Szigorúan ragaszkodtam a szabályokhoz, ezért a hivatalos utat jártam végig az alternatív módszerek tanulásában - amit máig sem bántam meg - és a természetgyógyászati modullal kezdtem.

Az alapoktól kezdtük, szépen egymásra épülve vezettek be a természetgyógyászat világába. Kaptunk egy összefogó képet és megoldást is a betegségek gyógyítására. Tanultunk – többek között - a méregtelenítő, tisztító kúrákról, gyógy-táplálékokról, gyógyteák, a böjtök, diéták, gyümölcsök, zöldségek gyógyító hatásairól. Lehetőségünk nyílt, hogy magunkon is alkalmazzuk, személyesen tapasztaljuk meg jótékony hatásukat. Szorgalmas tanuló lévén, neki is fogtam a kipróbálásuknak. Volt mit takarítani bennem. Először egy általános tisztítókúrával kezdtem, amiben a táplálék-kiegészítők, vitaminok és ásványi anyagok voltak a segítségemre. Majd célirányosan folytatódott a „tisztogatás”. Úgy gondoltam, egyelőre semmin nem változtatok az életmódomban, - túl sok erőm nem is volt hozzá – hanem teret és lehetőséget adok, a táplálék-kiegészítők mutassák meg mire képesek az én elsavasodott szervezetemben. Nos, megmutatták…
Érdekes volt megtapasztalni a folyamatot, ami lezajlott bennem, körülöttem. A körülményeimben semmi nem változott, és mégis minden más lett. Kezdtem megérteni, amit addig inkább csak közhelynek tartottam, hogy az vagy, amit megeszel. Hogy nem az étel hizlal, hanem amit gondolunk róla. Megértettem azt is, hogy nem az anyag gyógyít, hanem az információ, amit magában hordoz. S megéltem azt az érzést is, amikor egy táplálék energiát ad.

Befogadtam az új információkat a testembe, amit a táplálék-kiegészítőkben lévő növények, ásványok, vitaminok tartalmaztak, hagytam, hogy dolgozzanak. Elvárásom nem volt, gyermeki kíváncsisággal figyeltem és vártam.
Akaratom ellenére „kezdtem átprogramozódni”. Egyre jobban éreztem magam a testemben. A régi életmódbeli minták kezdtek átíródni bennem, kezdtem másként gondolkodni, és vált egyre könnyebbé a lelkem.

Úgy éreztem magam, mint egy gyermek, akinek édesanyja megfogja a kezét, biztatóan rámosolyog, és azt mondja „gyere velem, mutatok valami új és izgalmas dolgot neked”. Én pedig visszamosolyogtam rá, és hagytam, hadd vezessen.

GyógymasszázsA bevitt információk, mint egy számítógépes vírusölő program úgy dolgoztak bennem, minden megerőltetés nélkül írva át a régi hibás programokat, én pedig nem harcoltam ellene, hanem megengedtem magamnak, hogy mindez megtörténjen. És meg is történt, erőlködés nélkül. Először azt vettem észre, hogy kívánom a vizet. Majd arra lettem figyelmes, hogy a húsos pult közelébe sem megyek, hanem a gyümölcsök és zöldségek között válogatok várva, melyik mosolyog rám, hogy vigyem haza.
 
GyógymasszázsElkezdett hiányozni a mozgás, ami régen az életem része volt, de „időhiány” miatt kimaradt, elkezdtem hát újra futni, úszni, reggelente sétáltam a harmatos fűben, energetizáló gyakorlatokat végeztem, masszíroztam a talpamat. És eljött az a nap is, amikor úgy éreztem nincs szükségem a cigarettára. Egy pillanat alatt törlődött a régi program és éreztem, hogy már nem tartozik hozzám, nem része az életemnek, elmúlt, nincs többé.
Életmódot váltottam, és elkezdtem élni.

A növények, ásványok esszenciái dolgoznak bennünk, támogatnak, táplálnak, segítik fejlődésünket. A természet adja őket, amiben benne élünk és részei vagyunk.
- A Föld táplálja, ami medret ad az életnek
- A Víz öntözi, ami az életet jelenti
- A Levegő élettel telíti, ami könnyedséget ad
- A Nap Tüze érleli, ami energiát ad az élethez

Fogadjuk hát be őket, együk, igyuk, szívjuk be illatát, hisz az a négy erő ami létrehozza őket, bennünk is egyesül, és hoz létre minket az embert.

A folytatásban:   Homeopátiás készítményekről szerzett saját tapasztalataim

Eseménynaptár

Gyógyuljon otthonában a Bemer 3000 terápia segítségével!
Részletekért kattintson ide!

Gyökércsakra állapotfelmérő kérdőív
Töltse ki most!